D-CAFÉ met tweede kamerlid Magda Berendsen

Datum
14 november 2011
Tijd
20:00 - 22:30
Soort
Events

Het bestuur van D66 Apeldoorn nodigt u uit voor het eerstvolgende D-Café. Het D-Café is een initiatief van het Bestuur van D66 Apeldoorn.

Onze spreker van deze avond is lid van onze Tweede Kamerfractie en alléén op maandagavond beschikbaar. Bij andere avonden is het risico groot dat de afspraak niet door kan gaan ivm de agenda van de Tweede Kamer. Daarom graag uw attentie en begrip voor het feit dat we deze keer voor de maandagavond hebben gekozen.

SPREEKSTER: MAGDA BERNDSEN, lid Tweede Kamerfractie

De onderwerpen zijn:
– Orde Handhaving, Preventie en Straattoezicht
– Bezuinigingen op Locale Veiligheid
– Het Strafrechtelijk Sanctiestelsel en de visie van D66 daarop

Als Tweede Kamerlid heeft Magda Veiligheid, Politie en Justitie in haar portefeuille. Vóórdat Magda toetrad tot onze Tweede Kamerfractie was zij o.a. Burgemeester en Korpschef van Politie. Hebt u vragen over deze onderwerpen, zijn er problemen die u aan de orde wilt stellen in relatie met één van de onderwerpen of wilt u er “gewoon” alleen maar meer van weten?
Maar ook als u deze gelegenheid wilt aangrijpen on informeel met andere D66 mensen te praten, van gedachten wilt wisselen over wat u bezig houd? Kom!

U bent natuurlijk ook hartelijk welkom met het aandragen van nieuwe onderwerpen die we in de toekomst kunnen gaan bespreken.

Traditioneel wordt de avond informeel afgerond met eventueel een drankje en een prettig gesprek

Namens het bestuur;  Jos Poelmann, Voorzitter