Cultuurkwartier Open

Datum
31 augustus 2013
Tijd
10:00 - 20:00
Soort
Events

In het Cultuurkwartier in Apeldoorn wordt 31 augustus het culturele seizoen 2013/2014 geopend tijdens Cultuurkwartier Open. Samenwerkende organisaties CODA, Gigant, Markant, JT Bioscopen, ACEC en Orpheus hebben hun krachten gebundeld en organiseren een inspirerende dag die bruist van de activiteiten.

Dit is het eerste evenement dat deze culturele instellingen gezamenlijk organiseren. Door de ligging in het Apeldoornse Cultuurkwartier kunnen bezoekers in een keer kennismaken met alles op het gebied van muziek, film, exposities en cursussen. Centraal hierbij staat het ‘Cultuurshoppen’: bezoekers krijgen een zogenaamde Cultuurtas met een stempelkaart die ze bij de zes deelnemende instellingen kunnen laten afstempelen. Een volle stempelkaart levert gegarandeerd veel inspiratie op!

Cultuurkwartier Open biedt een uitgebreid en zeer diverse programma met onder andere de Vrijetijds- en Cursusmarkt in CODA, filmvoorstellingen in Gigant en JT Bioscopen, een open dag in Markant en  exposities in ACEC. Op het binnenplein is er live muziek en worden uiteenlopende activiteiten voor groot en klein georganiseerd. CODA Museum is die dag voor iedereen gratis toegankelijk.

www.cultuurkwartier-apeldoorn.nl