Coffee Pitch Apeldoorn

Datum
15 maart 2013
Tijd
10:00 - 12:00
Soort
Events

Vrijdag 15 maart, CoffeePitch Apeldoorn, we gaan starten met een rubriek ‘CPA Corner’. Nieuwe bezoekers/ondernemers krijgen exact 20 seconden om zich te voor te stellen. Na 20 seconden gaat de microfoon naar de volgende. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden kan alleen voor aanvang van de CoffeePitch Apeldoorn, dit op basis van het gezegde: “Wie het eerst komt wie het eerst maalt”.
De CoffeePitch wordt gepresenteerd door Lilian van der Gugten.

Pitch:
Ook een Pitch geven, aanmelden via info@sprekerscafe.nl De pitcher(s) krijgt precies 2 minuten tijd (de klok loopt mee) en maximaal 4 minuten voor vragen. Kosten pitch

Meer dan genoeg redenen om te komen, je bent van harte welkom, aanmelden niet nodig de toegang is gratis en neem gerust een collega-ondernemer of gast mee!

De koffie- en theesponsor voor vrijdag 15 maart is Fit20 Apeldoorn twitter: @fit20Hilde
Inloop: vanaf 9:45 uur ben je welkom!
Om 10:15 uur starten we met de Pitch tot maximaal 10:50 uur. Dan laten we jullie aan het woord. Vanaf ca 11:15 u. tijd om verder te netwerken, vergeet je visitekaartjes niet!
Vanaf 12:00 u. CPA-Lunchbuffet:
Door Byzantium Catering is weer een lunchbuffet samengesteld, kosten zijn € 10,- incl. een drankje. (er is geen Pinautomaat aanwezig, neem contant geld mee) Lunch vooraf reserveren, dit kan via twitter:@steenbergencc