BOUWHUIS/ENERGIECAFÉ  ‘Winst uit de energietransitie’

BOUWHUIS/ENERGIECAFÉ ‘Winst uit de energietransitie’

Datum
29 januari 2019
Tijd
20:00 - 22:30
Soort
Events

‘Winst uit de energietransitie’ met gastspreker oud-milieuminister Jacqueline Cramer

Architectuurcentrum Bouwhuis, Duurzaam Energiebedrijf Apeldoorn en Tegenlicht meet-up055  nodigen u uit voor een debatavond met daarin films en presentaties over  hoe ondernemers winst kunnen halen uit de energietransitie. Gespreksleider is Marieke Gorkink.

Professor Dr. Jacqueline Cramer was vòòr haar ministerschap al hoogleraar duurzaam ondernemen aan het Copernicus Instituut van de Universiteit van Utrecht. Daarvoor was ze hoogleraar aan de Erasmus Universiteit en de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft jarenlang voor TNO en AkzoNobel gewerkt met als opdracht de bestuurscultuur duurzamer te maken.

Thans is ze hoogleraar Sustainable Innovation aan de Universiteit van Utrecht en ambassadeur circulaire economie in de Metropool Regio Amsterdam.

Rode draad in haar werk is het verankeren van milieu en duurzaamheid binnen bedrijven, productketens en overheidsorganisaties.

Jacqueline Cramer zal op 29 januari met het Apeldoornse publiek in gesprek gaan over de rol van bedrijven in de transitie naar duurzame energie.

Nadere informatie: secretariaat@architectuurcentrumbouwhuis.nl