Boom baby boom! in ACECgebouw

Datum
5 november 2011
Tijd
15:01 - 18:00
Soort
Events

Vier wandelende Apeldoornse pop-encyclopedieën zijn op initiatief van Henk van ’t Veen eindelijk als openbare d.j. uit de kast gekomen. Elke zaterdag keren ze in ACECgebouw van 15.00 tot 18.00 uur hun platen- en c.d.-kast binnenstebuiten. 80 Jaar pop, jazz en blues komen op temperatuur terwijl u uitrust van een middag shoppen.

De d.j.’s zijn Henk (Henk van ’t Veen), Jacx (Jaap de Ridder), Kees (Kees Baard) en Pier (Pier Pennings). Als (bijna) babyboomers hebben ze alle grote poptijdperken  persoonlijk beleefd en in hun collecties opgeslagen.

Ze draaien uit een collectie van meer dan 70.000 nummers de Grote Onvermijdelijken als Elvis, Beatles en Stones, Beach Boys, Dylan, Van Morrison, Zappa en de Sex Pistols. Maar ook onbekende grootheden zoals The Litter, Silver Apples, Zal Yanovski, Van Dyke Parks, Hapshash and the Coloured Coat, om er maar een paar te noemen. En alles wat er verder tussenin zit.
5 November is er ter kennismaking vanaf 15.00 uur een extra feestelijke editie met alle vier de d.j.’s tegelijk. Ze luisteren dan tevens de opening van de expositie van de Fotovakschool op! Daarna draait elke zaterdag één van de vier, in ACECgebouw.