“Bags in fashion” show door labeq

Datum
10 april 2015
Tijd
19:30 - 22:00
Soort
Events

Nog nooit vertoond! Een modeshow van tassen. Nederlands jong en gerenommeerd talent uit kunst en design wereld toont tassen in een echte fashion show. Altijd al “front row” willen zitten bij een echte fashion show? Nu is je kans. Meld je snel aan via contact@labeq.nl en reserveer nu je stoel op de eerste rij!
labeq

Over labeq
Labeq is een initiatief van Tamar Oosterlaar en Astrid Hoge. Zij delen een passie voor tassen en kunst. Deze passie voor tassen en design hebben zij samengebracht op labeq.nl. Op labeq.nl kun je unieke tassen vinden van diverse (bekende) designers en kunstenaars. De tassen zijn gemaakt van zeer uiteenlopende materialen: bijvoorbeeld pvc, porselein of het zachtste kalfsleer. De tassen komen rechtstreeks uit het atelier direct bij jou thuis bezorgd! Gemaakt met liefde voor het vak en design.
De webwinkel bevat tassen en kunst van: Anna Boone, Allissa Rees, Floor Bohemen, Heleen van der Meer, Jee bags, Joris de Groot, Mariëlle Willems, Nikki Giling, Philomijn, Studio Jasper, Tirza Verrips, Victoria Ledig en Welmoed.
Achtergrond
Labeq is gestart met als doel om jonge en gevestigde getalenteerde tassenontwerpers en kunstenaars samen te brengen. Enerzijds om net startende designers te helpen om bekendheid te genereren en anderzijds om de passie voor tassen en handwerk uit Nederland met elkaar verder te brengen.
Meer informatie op www.labeq.nl.