Artistieke Wandeling

Datum
12 t/m 13 mrt 2011
Tijd
12:00 - 17:00
Soort
Events

In samenwerking met de Stentor en vier kunstruimtes in de Apeldoornse binnenstad doet ACEC mee aan een artistieke wandeling op zaterdag 12  en zondag 13 maart. Deelnemers zijn welkom tussen 13 en 16.30 uur. ACEC serveert op beide dagen al vanaf 12.00 uur een lunch. Op alle locaties zijn kunstenaars aanwezig om desgewenst uitleg te geven over hun werk.

Bert Diks is met twee galeries (Paslaan en Markstraat) vertegenwoordigd. Hij biedt onderdak aan schilders van de Pretentielozen, semi-beroeps met ambitie. Anneke Eggermont is één van hun. Professionele schilders zijn geselecteerd door Frans Polman en Emiel Bruggeman in hun nieuwe galerie Beekpark’28. Prominent aanwezig is onder anderen de Apeldoornse fijnschilderschilder  Kees Blom. Daarnaast laten anderen abstract en figuratief werk zien.

Artcafé Sam Sam aan de Van Kinsbergenstraat heeft de wand vrijgemaakt voor Sybren Rodenhuis, die zich als pelgrim ondermeer door een reis naar Israël heeft laten inspireren.

ACEC biedt maar liefs twee exposities: Samen Solo van Anke Land en Edith Meijering en Shredded van Anne-Mieke Boonstra.

Zondagmiddag om 16.30 uur wordt in het ACEC een kunstwerk verloot van de hand van Bert Diks met een waarde van 350 euro. Gratis deelname aan deze verloting is mogelijk met een bon die komende vrijdag in de Stentor wordt afgedrukt. Op alle locaties bestaat de mogelijkheid deze bon in te leveren.