Apeldoorn toeristische hoofdstad van de Veluwe?

Datum
21 mei 2013
Tijd
20:30
Soort
Events

Voor Apeldoorn is het toerisme belangrijk: het zet de stad op de kaart met grote attracties zoals Paleis Het Loo en de Apenheul, maar is ook economisch van belang. Zo bezoeken per jaar circa 1 miljoen mensen de gemeente en levert dit onder meer 6000 arbeidsplaatsen op.

Het CDA ziet hierin een sterke kracht van Apeldoorn en vraagt zich af: hoe maken we van Apeldoorn de toeristische hoofdstad van de Veluwe? Over deze vraag organiseert het CDA een politiek café op dinsdag 21 mei.

Tijdens de bijeenkomst zullen diverse partijen die met dit onderwerp te maken hebben, met elkaar in discussie gaan, zoals bijvoorbeeld Ivo Helsing (van brancheorganisatie Recron) die vanuit de ondernemers in de toeristische sector zijn visie zal geven op deze vraag. Er is ook ruim de gelegenheid voor het publiek om zich te mengen in het debat.

De avond is bedoeld voor iedereen die het onderwerp interessant vindt. Het politiek café maakt deel uit van een reeks van politieke cafés van CDA Apeldoorn over actuele politieke onderwerpen.

De avond is voor iedereen die in het onderwerp geïnteresseerd is toegankelijk.