ACEC Create in Apeldoorn

ACEC Create in Apeldoorn

Datum
3 maart 2016
Tijd
18:30 - 20:30
Soort
Events

Hierbij nodigen u van harte uit op donderdag 3 maart. Voor de derde keer is er weer ACEC Create, een boeiend programma met sprekers van toonaangevende innovatieve Apeldoornse bedrijven. De plek om kennis op te doen over innovatie in de breedste zin.

Sprekers:

Hamer-116

Fons Jans, DGA FOJA groep, met onder andere Installatiebedrijf Hamer.
De FOJA Groep is een veelzijdig technische onderneming werkzaam in Industrie, Utiliteit, Brandstof, Mobiliteit en Communicatie/ICT.
FOJA Groep daagt zichzelf continu uit om het beste uit zichzelf te halen, waarbij innovatie voorop staat. Doelstellingen zijn: duurzame en praktische oplossingen aanreiken. Totaaloplossingen aanbieden. De organisatie met een gezonde dosis ‘boerenverstand’ leiden.

Schermafbeelding 2016-02-11 om 18.17.43

Meta Neeleman, directeur bestuurder van Orpheus, congrescentrum en theater in Apeldoorn. Orpheus is de branchewinnaar van 2016 van de NBSA, De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het Nationaal Business Succes Award Instituut. Meta zal aangeven waar het de komende jaren naar toe gaat met Orpheus. De markt voor entertainment is aan grote veranderingen onderhevig, wisselende publieksvoorkeuren etc. Daarnaast is de commerciële markt (congressen) sterk competitief.

Alfred van Geijn

Alfred van Geijn zal u informeren over de hervormingsplannen van de Koningsdag waarmee Apeldoorn in Nederland voorop loopt.

Met het aantreden van Koning Willem Alexander komt er ook een andere opzet van de Koningsdag. Koningsdag Nieuwe Stijl.

In Apeldoorn is er een nieuw initiatief dat hard aan deze nieuwe opzet werkt.

Dutch Orange Company, is het nieuwe business label van de Stichting Oranjefeesten Apeldoorn, het is de ondernemende reactie op Koningsdag Nieuwe Stijl en beoogt bij te dragen aan de doelstelling en instandhouding van de viering van Koningsdag in samenwerking met het Apeldoornse bedrijfsleven.

In 2015 zijn de eerste sporen daarvan op Koningsdag te merken geweest en voor 2016 gaat er heel veel meer gebeuren! De nationale bond van oranjeverenigingen is zeer geïnteresseerd voor een mogelijke landelijke uitrol. Apeldoorn innoveert op het terrein van Oranjecultuur en traditie met het presenteren van de DOC resultaten op het Nationale Congres van Oranjeverenigingen dat voor het eerst in de geschiedenis in 2017 in Apeldoorn plaatsvindt.

George van Evert zal de drie sprekers introduceren en naderhand interviewen.

Annemarie en Henk geven aan de keukentafel hun ongezouten mening op de laatste ontwikkelingen in Apeldoorn. Vooral de Giro start is voor Henk nu al een heikel punt!

Programma:

In het ACEC Café starten we om 19:00 uur met een buffet en een drankje, daarna starten wij met het programma wat zal bestaan uit presentaties, muziek en niet te vergeten humor. Er zijn drie hoofdpresentaties, interview en discussie met de gasten.

Sleutelbegrip presentaties zijn: innovatie, creatie, strategie of een maatschappelijk aspect.

Inlooptijd: van 18:30 – 19:00 uur
Programma: van 19:00 t/m 20:45 uur.
Deelnamekosten: p.p. € 25,- inclusief een warm buffet en drankjes.
Opgave: stuur mail naar gerrit@steenbergen.cc
Relaties: Mocht u relaties willen meenemen dan kan dat ook.
Voor informatie bel 06-5434887

Tijdig reserveren is gewenst vanwege het beperkt aantal kaarten!