ACEC create in Apeldoorn

ACEC create in Apeldoorn

Datum
1 november 2017
Tijd
19:00 - 21:00
Soort
Events

Hierbij nodigen u van harte uit op woensdag 1 november. Voor de zevend keer is er weer ACEC Create, een boeiend programma met sprekers van toonaangevende (innovatieve) Apeldoornse bedrijven en organisaties. De plek om kennis op te doen over innovatie in de breedste zin.

In ACEC Create staan drie organisaties centraal die de kennis vanuit hun organisatie met u willen delen. Zij zijn alle 3 met de toekomst bezig.

Het thema is; welke innovatieve stappen nemen bedrijven om ook in de toekomst te kunnen overleven.

Sprekers:

Miranda ter Voorde

Miranda ter Voorde is Creative Director en mede-eigenaar van Meesterlijk Geschikt. Internationaal bekend als MG Flowers and More. Meesterlijk Geschikt is voor veel bedrijven de bloemenpartner in zowel binnen als buitenland, zowel qua verse bloemen als zijde. Het is een ‘Full Serivce Company’, die de volledige aankleding en styling van  kantoorpanden, winkels en woonhuizen verzorgt. Hiervoor werken zij met diverse partners uit de branche samen. Voor Rituals Cosmetics verzorgen zij  wereldwijd de decoratie in de winkels van Rituals. Daarnaast werken ze ook voor diverse ketens/franchiseketens als Kwalitaria en Cosmo Hairstyling.
Samenvattend een  internationaal opererend bedrijf.

Wim Weijers

 

Gevoed door de zoektocht naar de mooiste weergave van muziek, heeft Wim, samen met Chris, Bruno, Bart en Thomas, Kii Audio opgericht. In Mei 2015 zag de Kii 3 op de High End Messe in München het levenslicht, dit waanzinnige produkt, ontworpen door Bruno en Bart, heeft inmiddels velen doen verbazen en Kii Audio op de kaart gezet! Wim is bij Kii Audio verantwoordelijk voor Production, Qualitycontrol en Sales.Inmiddels produceren zij in kleine oplage wekelijks een kleine exclusieve geluidsset die wereldwijd verkocht wordt.

Spreker 3

Deze zal de komende week bekend worden.

Programma:

In het ACEC Café starten we om 19:00 uur met een buffet en een drankje, daarna starten wij met het programma wat zal bestaan uit presentaties en muziek Er zijn drie hoofdpresentaties, interview en discussie met de gasten.

De gespreksleiding is in handen van George van Evert

Sleutelbegrip presentaties zijn: innovatie, creatie, strategie of een maatschappelijk aspect.

Deze bijeenkomst is in samenwerking met het Apeldoorns Business Collectief

Inlooptijd: van 18:30 – 19:00 uur
Programma: van 19:00 t/m 20:45 uur.
Deelnamekosten: p.p. € 25,- inclusief een warm buffet en drankjes.
Opgave: stuur mail naar gerrit@steenbergen.cc
Relaties: Mocht u relaties willen meenemen dan kan dat ook.
Voor informatie bel 06-5434887

Reserveren is noodzakelijk.