ACEC Create in Apeldoorn

ACEC Create in Apeldoorn

Datum
5 oktober 2016
Tijd
18:30 - 20:45
Soort
Events

Hierbij nodigen u van harte uit op woensdag 5 oktober. Voor de vijfde keer is er weer ACEC Create, een boeiend programma met sprekers van toonaangevende innovatieve Apeldoornse bedrijven. De plek om kennis op te doen over innovatie in de breedste zin.

In ACEC Create staan drie bedrijven centraal in Apeldoorn, die een aanzienlijk deel van hun klanten naar Apeldoorn moeten en weten te trekken. De Apenheul, Hotel de Keizerskroon en van Hell Juweliers.

Wij zijn benieuwd hoe zij zich positioneren op een landelijke en zelfs internationale markt.

Daarnaast hebben alle drie de partijen vormen van samenwerking met andere (lokale) partners om hun doelstelling te bereiken en hun positie te versterken. Kortom zij vertrouwen op eigen kracht, maar investeren ook in gezamenlijke kracht. Waarom doen zij dit?

Sprekers:

Coen de Ruiter

coen-de-ruijter

Coen is de directeur van de Apenheul. Vooral het afgelopen jaar sterk zichtbaar op de landelijke tv met reclame. Hij gaat iets vertellen over hun marketing strategie en in het bijzonder over hun grote klantenkennis. Daarnaast over de samenwerking met andere grote attracties in Apeldoorn in het Veluws Attractie Overleg.

Carla Maessen

carla-maassen

Carla is Hoteldirecteur van Bilderberg Hotel De Keizerskroon, onderdeel van de Bilderberg groep. Een hotel moet per definitie haar gasten van buiten halen. Zij zal iets vertellen over hoe dat in zijn werk gaat. Daarnaast werkt zij samen met andere bedrijven in Apeldoorn Congresstad en het Convention Bureau Gelderland. Organisaties die meer congresbezoekers naar onze plaats en provincie willen trekken.

Ab van Hell

abvanhell

Ab is directeur van van Hell Juweliers met een vestiging in Apeldoorn en Amersfoort. Zeer recentelijk is het bedrijf verhuist van de hoek Hoofdstraat van Kinsbergenstraat naar de hoek Hoofdstraat van Deventerstraat, dit is Apeldoorns toplocatie. Ook hij gaat iets vertellen over zijn aanpak. Hij is met een aantal andere Apeldoornse ondernemers bezig het concept Blue Carpet Store te ontwikkelen. Koninklijk winkelen in Apeldoorn.

Programma:

In het ACEC Café starten we om 19:00 uur met een buffet en een drankje, daarna starten wij met het programma wat zal bestaan uit presentaties en muziek Er zijn drie hoofdpresentaties, interview en discussie met de gasten.

De gespreksleiding is in handen van George van Evert

Sleutelbegrip presentaties zijn: innovatie, creatie, strategie of een maatschappelijk aspect.

Inlooptijd: van 18:30 – 19:00 uur
Programma: van 19:00 t/m 20:45 uur.
Deelnamekosten: p.p. € 25,- inclusief een warm buffet en drankjes.
Opgave: stuur mail naar gerrit@steenbergen.cc
Relaties: Mocht u relaties willen meenemen dan kan dat ook.
Voor informatie bel 06-5434887

Reserveren is noodzakelijk.

Impressie editie 3 maart:

Gemaakt door Mans Filmt

https://youtu.be/CkClvMyzwzk