ACEC Create in Apeldoorn

Datum
2 juni 2016
Tijd
18:30 - 20:45

Hierbij nodigen u van harte uit op donderdag 2 juni. Voor de vierde keer is er weer ACEC Create, een boeiend programma met sprekers van toonaangevende innovatieve Apeldoornse bedrijven. De plek om kennis op te doen over innovatie in de breedste zin.

Sprekers:

 

Fred Berends

Fred Berends, voorzitter College van Bestuur Leerplein055. De scholen bieden maatschappelijk geëngageerd onderwijs t.b.v. actief burgerschap en sociale integratie. Vanwege het openbare karakter van ons onderwijs wordt er ruim aandacht besteed aan algemene normen en waarden in een multiculturele maatschappij. Leerplein055 is actief in onderwijsvernieuwing, zet moderne leermiddelen in en maakt sterk gebruik van ICT-toepassingen. Leerplein055 is een stichting met 28 openbare (basis)scholen in Apeldoorn.

Bas Fontein

Bas Fontein is conceptueel kunstenaar. Hij is met anderen de oprichter van het museum van KOR (Kunst in de Openbare Ruimte). Een uniek, innovatief project waar alle (buiten) kunstwerken van Apeldoorn online gepresenteerd. Met behulp van moderne internet technologie kan je dit museum bezoeken. Bas is ook een taalvirtuoos met een bijzonder humoristisch oeuvre.
Hij is eigenaar en uitgever van Basboek.

IMG_9070

Peter Rijkers, eigenaar Oxener sinds 1905, heeft in Apeldoorn drie schoenenwinkels, Oxener aan de Loseweg, Shoebox en Shoebox Kids beiden in het centrum van Apeldoorn. Oxener is ook actief op het internet met twee webshops, www.oxenerschoenen.nl en www.eerstevanbommelshop.nl
In de schoenenbranche is er veel concurrentie, zowel online als offline. De grootste speler van dit moment, Zalando is met alleen schoenen begonnen. Hoe opereert deze ondernemer in deze concurrerende markt. Hij heeft onder andere een interessante inkoopformule en een goede online verkoopaanpak. Daarnaast nog meer innovatieve kneepjes. Hij wordt geïnterviewd door George van Evert.

Programma:

In het ACEC Café starten we om 19:00 uur met een buffet en een drankje, daarna starten wij met het programma wat zal bestaan uit presentaties, muziek en niet te vergeten humor. Er zijn drie hoofdpresentaties, interview en discussie met de gasten.

Sleutelbegrip presentaties zijn: innovatie, creatie, strategie of een maatschappelijk aspect.

Inlooptijd: van 18:30 – 19:00 uur
Programma: van 19:00 t/m 20:45 uur.
Deelnamekosten: p.p. € 25,- inclusief een warm buffet en drankjes.
Opgave: stuur mail naar gerrit@steenbergen.cc
Relaties: Mocht u relaties willen meenemen dan kan dat ook.
Voor informatie bel 06-5434887

Reserveren is noodzakelijk.

Impressie vorige editie:

Gemaakt door Mans Filmt

https://youtu.be/CkClvMyzwzk