ACEC create in Apeldoorn

ACEC create in Apeldoorn

Datum
19 april 2017
Tijd
19:00 - 21:00
Soort
Events

Hierbij nodigen u van harte uit op woensdag 19 april. Voor de zesde keer is er weer ACEC Create, een boeiend programma met sprekers van toonaangevende (innovatieve) Apeldoornse bedrijven en organisaties. De plek om kennis op te doen over innovatie in de breedste zin.

In ACEC Create staan drie organisaties centraal die de kennis vanuit hun organisatie met u willen delen. Zij zijn alle 3 met de toekomst bezig.

Het thema is; welke innovatieve stappen nemen bedrijven om ook in de toekomst te kunnen overleven.

Sprekers:

Linda Nieuwenhuizen

 

Binnen Centraal Beheer werkt zij aan business development.

Zij heeft met een aantal collega’s binnen Centraal Beheer  LAB55 opgericht. Daarin komen start-ups en mensen die bij ons (Centraal Beheer) werken samen. Aan de ene kant kunnen wij hen helpen met onze competenties zoals onze marketing- en bedrijfskennis. Wij kunnen hen helpen om het bedrijf op te zetten. Aan de andere kant zijn zij heel goed in het kennen van hun klant en die bedienen, van die cultuur leren wij heel veel. Daar organiseren we ook pitch events, waarbij de start-ups zich presenteren. Daar wordt vanuit de raad van bestuur ook heel positief op gereageerd. Zij gaat met name op het perspectief van innovatie in bij een grote onderneming.

Edwin Boekhorst

Edwin is directeur bedrijven van de Rabobank vestiging Apeldoorn. Hij gaat in op de veranderingen waar de Rabobank zich voor gesteld ziet en hoe ze daar mee om gaan. De Rabobank heeft de afgelopen jaren een grote krimp in personeel gehad en er is enorm geïnvesteerd in nieuwe technologie.

Spreker 3

Deze zal de komende week bekend worden.

Programma:

In het ACEC Café starten we om 19:00 uur met een buffet en een drankje, daarna starten wij met het programma wat zal bestaan uit presentaties en muziek Er zijn drie hoofdpresentaties, interview en discussie met de gasten.

De gespreksleiding is in handen van George van Evert

Sleutelbegrip presentaties zijn: innovatie, creatie, strategie of een maatschappelijk aspect.

Deze bijeenkomst is in samenwerking met het Apeldoorns Business Collectief

Inlooptijd: van 18:30 – 19:00 uur
Programma: van 19:00 t/m 20:45 uur.
Deelnamekosten: p.p. € 25,- inclusief een warm buffet en drankjes.
Opgave: stuur mail naar gerrit@steenbergen.cc
Relaties: Mocht u relaties willen meenemen dan kan dat ook.
Voor informatie bel 06-5434887

Reserveren is noodzakelijk.