AARDLEK oa Meline Yeghoyan, Piano!

Datum
17 november 2013
Tijd
16:00 - 17:00
Soort
Events

De derde verdieping in het hol van de EREPRIJS een verrassing voor de oren:
Brahms Trio op.114 A mineur

Meline Yeghoyan, Piano/Charlotte Hulikers, Cello/Jelmer de Moed, Klarinet

Ibert –  Trois pieces brèves en Beethoven of Hindemith.
Liese Claesen, Dwarsfluit/Alex Fontaine, Hobo/Yi-ru Huang, Hoorn/Thomas Dulfer, Fagot/Jelmer de Moed, Klarinet

TRIO

Jelmer de Moed, klarinet: Jelmer de Moed (1995) begon op achtjarige leeftijd met klarinet spelen. Hij kreeg les aan de muziekschool in Wageningen, bij Corien Hoepman. Sinds zijn veertiende speelt hij in het Wagenings studenten orkest (WSKOV) o.l.v. Frank Adams, waarmee hij in 2010 het klarinet concert van Mozart uitvoerde.

Vanaf 2012 volgde Jelmer naast zijn VWO de vooropleiding aan ArtEZ conservatorium. In 2013 behaalde hij een tweede prijs op het Prinses Christina Concours in Enschede en speelde hij op de dag van de genomineerden in Den Haag. Inmiddels studeert hij bij Arno Piters aan het conservatorium van Amsterdam.
Charlotte Gulikers, cello: Charlotte Gulikers begon op 8 jarige leeftijd met cello spelen. In 2009 werd ze aangenomen op de jong talent klas van het Koninklijk conservatorium in Den Haag. Sinds 2013 studeert Charlotte aan het conservatorium van Amsterdam waar ze les heeft bij Maarten Mostert. Hiernaast volgde ze lessen van Lucia Swarts en Dimitri Ferschtman. Charlotte speelt op een Cello van G. Mangin uit 1820, deze cello wordt haar aangeboden door het nationaal muziekinstrumenten fonds.
Meline Yeghoyan, piano

QUINTET (allemaal studenten van het conservatorium)
Jelmer de Moed, klarinet
Liese Claesen, dwarsfluit: Liese begon op 9 jarige leeftijd met fluit spelen. Ze behaalde prijzen op het kamermuziekfestival te Neerpelt in de categorie ‘fluit-piano duo’ met pianiste Marie Franois en was laureaat bij Dexia Classics. Momenteel studeert ze bij Marieke Schneemann aan het conservatorium van Amsterdam.
Alex Fontaine, hobo
Yi-ru Huang, hoorn: Yi-Ru woonde in Taiwan, sinds dit jaar studeert ze aan het conservatorium van Amsterdam bij Herman Jeurissen.
Thomas Dulfer, fagot: Hij won in 2013 een eerste prijs op het Prinses Christina Concours.