AARDLEK de ereprijs

AARDLEK de ereprijs

Datum
27 augustus 2016
Tijd
15:00 - 16:00
Soort
Events

ACEC derde verdieping – 15 muzikanten / 17 componisten / 13 filmfragmenten

ArtEZ componisten (Arnhem/Zwolle) ontmoeten de ereprijs: ereprijs alleen, ereprijs met film, ereprijs met extra elektronisch geluid alsof het een symfonie orkest is en film

de ereprijs is een Living Lab. Elk jaar, elk moment nieuwe mensen, zonder eeuwenoude kennis, maar weer onbeschreven, tabula rasa,  die voor het eerst een krekel gaan horen, de liefde vinden en boven op een berg staan. Opleiding, opvoeding, begeleiding, aandacht voor de bijzondere talenten van allen, dat is een taak waar we niet onderuit kunnen, los van onze eigen ontwikkeling, education permanente, die op zich al een voldoende drijfveer kan zijn. Daarom streven we er naar een spil te zijn tussen enerzijds  innovatief en spraakmakend produceren en anderzijds gretig en ontdekkend consumeren. Streeft de ereprijs naar verbinden: vormt het een  onderdeel in de keten van kennismaken, scheppen, produceren en consumeren.  We willen een breed en divers publiek  voor nieuwe muziek interesseren en daarmee een bijdrage leveren aan de relevantie van nieuwe muziek in deze tijd.

Hier moet je dus weer bij zijn. Misschien bruuskeert het uw oren, misschien moet u een traan van ontroering plengen, misschien heeft u nog nooit zo’n ‘boaring’ avond meegemaakt, maar dat er iets gaat gebeuren wat u niet dagelijks meemaakt dat staat vast. De goede reden om huis en haard te verlaten en vrijwillig dit uitdagende concert, evenement te bezoeken. U was er bij!