Direct na de opening van Apeldoorn zet de Toon kunnen we aan tafel voor het kunstenaarsbuffet. Dit keer gemaakt van streekproducten. Niets geen Turks, Thais of Italiaans maar onvervalst Veluws. Onze kok heeft immers een Turkse achternaam, maar komt gewoon uit Vaassen. Hoe het er precies uit gaan zien dat weten we kort van te voren, want dat hangt af van de productie op de Stadsakkers. Daarnaast zal er gebruik worden gemaakt van het bier van de Veluwse Schavuit en Veluws vlees.
Het menu ziet er als volgt uit:
Aardappels uit de oven met rozemarijn
Gestoofd Veluws runvlees in Schavuyt bier.
Gegrilde Forel filet gemarineerd met blond bier
Snijbonen van de Stadsakkers
Rauwkost Salade
De prijs bedraagt € 10,- wanneer je reserveert (gerrit@steenbergen.cc). Zoniet alleen als er voldoende is en dan € 12,50
_______________________