SHOWCASE I

SHOWCASE I

Van 30 maart tot en met 22 april 2019 is in ACEC ‘SHOWCASE I’ te zien geweest, de eerste van een reeks tentoonstellingen over kunst in de openbare ruimte.

ACEC wil ervoor zorgen dat de omgeving verrijkt wordt met kunstwerken, die stad, wijk, dorp en ommeland mooier, interessanter en verrassender maken. Het activiteiten-programma van ACEC zal zich daarom meer gaan richten op de combinatie kunst, groen en landschap, met inspiratie, debat, kennisdeling, en voorstellen voor gemeentelijke kunstopdrachten.

De tentoonstelling SHOWCASE I bestaat uit ruimtelijk werk van Alphons ter Avest, Erik Buijs, Tom Claassen en de Spacecowboys, gecombineerd met foto’s van hun werk in de buitenruimte. Deze kunstenaars slagen er allemaal op hun eigen manier in om artistiek hoogwaardige kunst toegankelijk te maken voor een breed en groot publiek. Hun zeer originele, visueel pakkende en speelse kunst speelt met de verbeelding van jong en oud en geeft de omgeving smoel. En vaak kan er gewoon op gezeten of geklommen worden..

Lees meer