Kantinegesprek (GEANNULEERD)

Kantinegesprek (GEANNULEERD)

Datum
9 september 2020
Tijd
18:00 - 22:00
Soort
Events

Helaas hebben wij moeten besluiten het Kantinegesprek van 9 september a.s. niet door te laten gaan, gezien de moeilijke haalbaarheid van een dergelijk evenement in coronatijd.

Het Kantinegesprek: een inspirerende avond voor professionals uit de groene sector. Verschillende sprekers krijgen 20 minuten de tijd om hun werk of onderwerp voor het voetlicht te brengen. De onderwerpen zijn zeer divers, maar altijd met een relatie naar tuinen, planten, landschap en/of ontwerp. Een andere manier van kijken naar buitenruimte…

Het doel van de avond is om collega’s uit ‘het groen’ en aanverwante disciplines laagdrempelig en kosteloos een avond vol inspiratie en ontmoeting te bieden. Vandaar dat we proberen een zo veelzijdig mogelijk programma samen te stellen met nieuwe invalshoeken, oude bekenden, nog te ontdekken kennis en bevlogen entertainment. Daaromheen hopen we natuurlijk dat er veel ervaring, inspiratie, gezelligheid en uitwisseling ontstaat.

De avonden beginnen altijd om 18.00u met een gezellige maaltijd, waarvoor je vanzelfsprekend van harte bent uitgenodigd. De eerste spreker start om 19.30u. Na de sprekers is er tijd en ruimte voor napraten en ontmoeten. Overigens is de avond voor bezoekers kosteloos, alleen voor de maaltijd moet worden betaald.

Programma 2020

11 maart Kantinegesprek

10 juni Kantinegesprek (GEANNULEERD)

9 september Kantinegesprek (GEANNULEERD)

11 november Kantinegesprek

Voor meer informatie en toekomstige evenementen kunt u terecht op de website van het Ontwerpinstituut of de Facebookpagina van het Kantinegesprek.